Vliegenverjager tafelmodel - lichtgroen
Uw winkelwagen:
Totaal
Zzoom
Vliegenverjager tafelmodel - lichtgroen
€19,95
Vragen? Bel ons! 0857-920171
Gratis verzending vanaf €50,-
Veilig shoppen met Webshop Keurmerk
Op werkdagen voor 17.00 besteld, morgen in huis

Zzoom Vliegenverjager

Herken je dit? Je zit op een zonnige dag heerlijk buiten, lekkere hapjes op tafel en een verkoelend drankje. In plaats van onbezorgd genieten, verpesten irritante en onsmakelijke vliegen je plezier. Geirriteerd zwaai je met je hand om deze vliegen weg te houden. Ze zitten namelijk op het eten en drinken uit je glas. Dat is vanaf nu verleden tijd! De Zzoom is een eenvoudig en innovatief product die uitermate effectief is om vliegende insecten te verjagen. En vanwege het stijlvolle design en keuze uit een vijftal trendy kleuren staat deze goed op iedere tafel. Voor een optimale werking adviseren wij 1 Zzoom per m2.

Belangrijkste eigenschappen:
Keuze uit 5 trendy kleuren
Veilig voor mens en dier
Eenvoudig in gebruik
Sfeervolle verlichting
Bewezen effectief

Velig genieten zonder vliegen
De Zzoom is een milieuvriendelijke en veilige vliegenverjager voor op uw tafel, binnen én buiten. De zachte, flexibele vleugels roteren geruisloos en zijn voorzien van een soft-stop functie, zodat bij aanraking de rotatie automatisch stopt

Sfeervolle verlichting
De avond is gevallen, de Zzoom heeft zijn werk gedaan en de vliegende insecten zijn je niet meer tot last. Nog even heerlijk nagenieten en met de sfeervol met LED verlichte Zzoom gaat dat zeker lukken.

Zzoom werkt op 2 stuks AA Alkaline batterijen

No specifications available

No reviews available

No pros available