SolarCat Solar Mollenverjager
Uw winkelwagen:
Totaal
Swissino
SolarCat Solar Mollenverjager
€20,95
Levertijd: Voor 17.00 uur besteld, doorgaans de volgende dag in huis
Vragen? Bel ons! 0857-920171
Gratis verzending vanaf €50,-
Veilig shoppen met Webshop Keurmerk
Op werkdagen voor 17.00 besteld, morgen in huis

SolarCat Solar Mollenverjager

De knaagdierenverjager op zonne-energie zendt geluidsgolven uit die mollen, woelmuizen, muizen en ratten verjaagt uit een gebied van ongeveer 650 vierkante meter. Het product is bijzonder geschikt voor gebruik in tuinen en op grasperken. Om de 40 seconden stuurt het toestel hoogfrequente tonen uit die knaagdieren interpreteren als een natuurlijk gevaarsignaal, waardoor ze het gebied verlaten en de zone vermijden. De knaagdierenverjager op zonne-energie wordt gevoed door een zonnecel die zonne-energie omzet in elektrische stroom die op zijn beurt wordt gebruikt om de ingebouwde accu's op te laden. Volledig opgeladen hebben de accu's voldoende vermogen om de verjager tijdens de nachtelijke uren te bedienen en een 24-uurs bescherming te waarborgen.

De knaagdierenverjager op zonne-energie stuurt het geluid in alle richtingen door de grond. Om de geluidverspreiding te maximaliseren mag het toestel niet worden geplaatst in de buurt van hindernissen zoals betonnen afsluitingen of funderingen. Voor het best mogelijke resultaat plaatst u een toestel om de 20 meter. De aard en de dichtheid van de grond hebben een invloed op de prestatie van het toestel. Controleer dus de ondergrond voor u een toestel installeert. Vaste aarde is de beste geluidoverbrenger. Bevroren aarde, geirrigeerde aarde of met water verzadigde aarde is niet geschikt.

Gebruiksaanwijzing

1) Graaf een put in de grond en plaats de punt van het toestel in de put. Gebruik geen hamer of teveel kracht bij het indrukken van de punt. Dit kan schade veroorzaken.
2) Maak een elektrische verbinding tussen het bovendeel en de buis. Gebruik hiervoor de meegeleverde elektrische stekker.
3) Maak het bovendeel van het toestel vast aan de buis zoals op de afbeelding aangegeven. Zorg ervoor dat het toestel niet te diep is gepland. Er kan dan water in de buis lopen. De knaagdierenverjager op zonne-energie moet worden geplaatst op een plek waar de zonnecel maximaal aan zonlicht wordt blootgesteld zodat dat accu's zo volledig mogelijk kunnen worden opgeladen. Eens geplaatst kan de verjager 2 dagen nodig hebben om volledig operationeel te zijn.

No specifications available

No reviews available

No pros available