Luxan
Luxan Rexit Special graan 200 gram

0 sterren 0 beoordelingenBeoordeel dit product

€9,95
niet op voorraad
Levertijd: 2-5 werkdagen
Vragen? Bel ons! 0857-920171
Gratis verzending vanaf €50,-
Veilig shoppen met Webshop Keurmerk
Voor 17.00 uur besteld, morgen thuis
Luxan Rexit Special graan 200 gram

Luxan Rexit Speciaal Graan is een kant-en-klaar lokaas dat uitsluitend binnenshuis mag worden toegepast. Probeer het zakje niet te openen – de knaagdieren eten hier doorheen. Plaats het lokaas in de hiervoor geschikte lokaasdoosjes. De lokaasdoosjes vervolgens uitzetten op plaatsen waar de muizen geregeld komen: in de nabijheid van holingangen, op looppaden (sporen!) en op plaatsen waar de dieren voedsel halen of knagen. Het middel dient gedurende een aantal dagen in voldoende mate te worden gegeten door de huismuizen. Zet het lokaas veilig uit zodat het risico van consumptie door andere dieren (huis- of landbouwdieren, vogels) en kinderen wordt voorkomen. Indien mogelijk het lokaas zo vast maken dat het niet weggesleept kan worden. De lokaasdoosjes markeren zodat duidelijk is dat ze rodenticiden bevatten. Na gebruik handen wassen. Wilde zoogdieren en vogels kunnen een groter risico lopen als het product niet volgens het gebruiksvoorschrift wordt gebruikt.

Dosering: 1 zakje (25 gram) lokaas per 1 á 3 m vloeroppervlak. Handige portie verpakkingen
Werkzame stof: difethialon

GEBRUIKSAANWIJZIGING
Vul de lokdozen met 1 zakje (25 gram) lokaas. Plaats de lokdozen op een afstand van 1 tot 3 meter van elkaar afhankelijk van de grootte van de muizenplaag.

Vervolg bestrijdingsactie:
Controleer de eerste opname na 3 dagen en vervolgens regelmatig op basis van opname (wekelijks of elke 14 dagen). Ververs of vul het lokaas daar waar nodig is aan tot er in het geheel geen opname meer plaatsvindt. Middel dat beschimmeld of verontreinigd is totaal vervangen. Indien het lokaas geheel opgegeten is, met een dubbele hoeveelheid lokaas hervullen. Wanneer de opname van lokaas is gestopt, de resten van het lokaas verzamelen en in plastic verpakt aanbieden bij het Klein Chemisch Afval (KCA) depot. Dode dieren (de eerste worden na ca. 3 dagen gevonden) eveneens verzamelen en in plastic verpakt in het vuilnisvat deponeren, opdat huisdieren en andere dieren niet door het opeten van de kadavers worden vergiftigd. Katten tijdens een bestrijdingsactie extra goed voeren. Verder de nodige maatregelen (laten) treffen in het belang van muiswering.

ATTENTIE
Indien in aangebouwde ruimten ook huismuizen aanwezig zijn, zullen de resultaten slechts blijvend zijn, wanneer ook daar een bestrijdingsactie wordt uitgevoerd. Als 28 dagen na start van de behandeling de bestrijding van de muizen niet afdoende is, dient een professionele plaagdierbestrijder ingeschakeld te worden. Neem voorzorgsmaatregelen om herbesmetting met huismuizen te voorkomen.

No specifications available

No reviews available

No pros available