Luxan Revus Garden tegen aardappelziekte 72 ml
Uw winkelwagen:
Totaal
Luxan

Luxan Revus Garden tegen aardappelziekte 72 ml

€18,95
Vragen? Bel ons! 0857-920171
Gratis verzending vanaf €50,-
Veilig shoppen met Webshop Keurmerk
Op werkdagen voor 19.00 besteld, morgen in huis
Product informatie

Luxan Revus Garden tegen aardappelziekte 72 ml

Luxan Revus®Garden is bestemd om aardappelen te beschermen tegen aardappelziekte. Het middel bevat de werkzame stof mandipropamid en moet preventief worden toegepast. Revus Garden remt de kieming van de schimmelsporen en stopt de groei van de schimmel in het blad. De werkzame stof wordt snel opgenomen in de waslaag en vandaar verder verdeeld in het bladweefsel.

Voldoende voor: 1200 m²
Werkzame stof: mandipropamid
Dosering: 6 ml in 10 l water per 100 m2

GEBRUIKSAANWIJZIGING
Aardappelen, ter voorkoming van aantasting door de aardappelziekte (Phytophthora infestans). Indien nodig vanaf de opkomst van het gewas regelmatig toepassen om de 7-10 dagen afhankelijk van het ras, de gewasontwikkeling, de weersomstandigheden en de ziektedruk. Dosering: 6 ml in 10 l water per 100 m2 . Het product mag maximaal 6 keer per jaar worden toegepast. Indien meer behandelingen nodig zijn, dienen de behandelingen met een ander toegelaten middel te worden voortgezet.

WETTELIJK GEBRUIKSVOORSCHIRFT
Toegestaan is uitsluitend het gebruik als schimmelbestrijdingsmiddel door een gewasbehandeling in de teelt van aardappelen. Dit product mag maximaal 6 keer per teeltseizoen worden toegepast in de teelt van aardappelen. Veiligheidstermijn: De termijn tussen de laatste toepassing en de oogst mag niet korter zijn dan:3 dagen voor aardappelen. Het middel is uitsluitend bestemd voor niet-professioneel gebruik. Dit middel mag niet worden gebruikt buiten de privè sfeer, op voor het publiek toegankelijke plaatsen, op de werkplek of op terrein dat bestemd is voor bedrijfsuitoefening

Eigenschappen

No properties available

Specificaties

No specifications available