Luxan mierenspray 400 ml
Uw winkelwagen:
Totaal
Luxan

Luxan mierenspray 400 ml

€7,95
Levertijd: Voor 17.00 uur besteld, doorgaans de volgende dag in huis
Vragen? Bel ons! 0857-920171
Standaard € 6,95 verzendkosten
Veilig shoppen met Webshop Keurmerk
Op werkdagen voor 17.00 besteld, morgen in huis
Product informatie

Luxan mierenspray 400 ml

Luxan Mierenspray is een mierenbestrijdingsmiddel voor gebruik in diverse ruimtes zoals keukens, kamers, kelders en andere woon en verblijfsruimten. Het middel heeft een lange nawerking van 4 tot 6 weken. Door de spuitlans kan het middel eenvoudig tussen kieren en naden gespoten worden.

GEBRUIKSAANWIJZIGING
LET OP: Schudden voor gebruik.
Kruipende insecten (mieren) Houd of richt de spuitlans van de spuitdop op de te behandelen plaatsen en breng een hoeveelheid middel aan totdat deze plaatsen zichtbaar vochtig zijn. Behandel alle schuilplaatsen achter en onder kasten, koelkasten, radiatoren en apparatuur. Behandel eveneens de zogenaamde mierenstraat en de nestopeningen. Nooit grote oppervlakten (wanden of vloeren) behandelen. Het middel blijft 4 tot 6 weken na de bespuiting werkzaam. Voor een goede werking is een zekere werkingsduur gewenst. Daarom dient men bij het schoonmaken de behandelde plaatsen zoveel mogelijk over te slaan. Controle op het effect en indien nodig herhalen van de behandeling is geboden. Ruimten waarin de behandeling heeft plaatsgevonden enige tijd grondig ventileren.

ATTENTIE
Het middel is bestemd voor bespuiting van kieren, naden en andere plaatsen waar de insecten zich schuilhouden. Niet toepassen op plaatsen waar kinderen met een leeftijd van 0 - 4 jaar kunnen komen. Kleine kinderen kunnen door hand-mond-contact het insecticide via de mond opnemen. Dit kan gezondheidsrisico's met zich meebrengen. Ook in de weken na de bespuiting, daar het middel op de behandelde plekken meerdere weken werkzaam blijft. Tevens niet toepassen op plaatsen waar voedsel wordt bereid en in apparaten voor de bereiding van voedsel.

WETTELIJK GEBRUIKSVOORSCHRIFT
Toegestaan is uitsluitend het gebruik als middel ter bestrijding van kruipende insecten in (woon)ruimten, op plaatsen waar kinderen met een leeftijd van 0 - 4 jaar niet kunnen komen. Uitsluitend pleksgewijs toepassen en direct contact met voedingsmiddelen voorkomen. Niet toepassen op huisdieren en planten.

Eigenschappen

No properties available

Specificaties

No specifications available