HortiPro
Mosskade 5/10 liter

0 sterren 0 beoordelingenBeoordeel dit product

€85,95
op voorraad
Levertijd: Voor 17.00 uur besteld, doorgaans de volgende dag in huis
Vragen? Bel ons! 0857-920171
Gratis verzending vanaf €50,-
Veilig shoppen met Webshop Keurmerk
Voor 17.00 uur besteld, morgen thuis
Mosskade 5 lt
_x000D_

MossKade® is een effectieve en natuurvriendelijke wijze voor het verwijderen van levermos en groene aanslag

_x000D_

Groene aanslag verwijderen Op dezelfde wijze waarop levermos wordt bestreden, kan ook groene aanslag op steen, beton en hout worden verwijderd. Het voordeel van gebruik op een zuigende ondergrond, is dat de nawerking veel langer is. Hoe meer MossKade® wordt gebruikt, hoe langer de werking. Voor een optimale werking adviseren we ons doseringschema aan te houden

_x000D_

Levermos verwijderen Levermossen zijn typen bladmossen, waarvan vele ondersoorten bestaan. Deze mossen hebben geen vatenstelsel of wortelstelsel zoals planten. Deze verschillen zorgen ervoor dat MossKade® wel levermos, overige mossen en algen bestrijdt en planten niet aantast of nauwelijks.

_x000D_ Mosskade® Het product bevat geen direct werkzame stoffen, maar werkt fysiek en is veilig voor gewassen (bij juiste toepassing) en dieren. Het is toepasbaar op alle ondergronden. Op zuigende ondergronden zoals beton, steen en hout heeft Mosskade® een lange duurwerking. Gebruik bij voorkeur een spleetdop. Lees voor gebruik goed de verpakking.

Samenstelling en werking De ingrediënten van MossKade® bestaan uit levensmiddelen die gezamenlijk een coating vormen. Deze coating is essentieel voor de fysieke bestrijding van mossen en algen. Aangezien de afzonderlijke ingrediënten van MossKade® geen directe werking hebben op groene aanslag of mossen en er geen sprake is van een biologisch of chemische werking, is MossKade® geen biocide. Toepassingen Mosskade® is toe te passen op alle ondergronden en daarom op diverse omgevingen in te zetten o.a.:

-Houten bruggen
-Bestrating
-Borders
-Potculturen
-Pret- en dierenparken
-Havens
-Kampeerterreinen
-Beton- en houtcontructies 
-Dak- en gevelreiniging
-Begraafplaatsen en monumenten 

Inhoud
5 liter

No specifications available

No reviews available

No pros available