Fastion KO kruipende insecten - 250 gram
Uw winkelwagen:
Totaal
Protect Garden

Fastion KO kruipende insecten - 250 gram

€11,95
Levertijd: Voor 17.00 uur besteld, doorgaans de volgende dag in huis
Vragen? Bel ons! 0857-920171
Gratis verzending vanaf €50,-
Veilig shoppen met Webshop Keurmerk
Op werkdagen voor 19.00 besteld, morgen in huis
Product informatie

Protect Garden Fastion KO kruipende insecten - 250 gram

 

Voor directe en snelle bestrijding (binnen 1 uur) van volwassen en larven van kruipende insecten en pissebedden. Voor het effectief bestrijden is slechts 4 gram product per schuilplaats nodig (2 gram product per 1 m2). Met de verpakking kan het product zeer eenvoudig worden gedoseerd. Het product heeft een nawerking van 6 weken.

Fastion KO kruipende insecten werkt binnen 1 uur en een heel nest wordt binnen enkele dagen volledig bestreden. Fastion KO mierenpoeder is toegelaten voor bestrijding van mieren, mierennesten en kruipende insecten buitenshuis.

 

Specificaties: 

-Werkt binnen 1 uur

-Klaar voor gebruik

-Ultra sterk strooipoeder

-Werkt tot 6 weken na toepassing 

 

Gebruiksadvies:

Strooi 2 g product per mierennest (dit komt overeen met 3 strooibewegingen, oftewel het driemaal omkeren van de fles, niet in de fles knijpen). 

Strooi het product rechtstreeks in de ingang van het nest en/of in de naden en de kieren waar mieren te zien zijn. Als de mieren via meerdere openingen het nest in- en uitgaan, moeten al deze openingen behandeld worden. Dit doet u door een maximumhoeveelheid van 2 g poeder (wat overeenkomt met 3 strooibewegingen) gelijkmatig verdelen over alle ingangen van het nest. Herhaal de aanbrengprocedure eenmalig als de mieren na 2-3 weken nog niet bestreden zijn. 

 

Kruipende insecten en pissebedden: 

Gebruik maximaal 4 g product per schuilplaats. Strooi 2 9 product per 100 cm2 (dit komt overeen met 3 strooibewegingen, oftewel het driemaal omkeren van de fles, niet in de fles knijpen). Herbehandeling kan op zijn vroegst na 1 maand plaatsvinden. Het product heeft een nawerking van maximaal 6 weken. De nawerking hangt echter af van de aard van het behandelde oppervlak. 

 

Inhoud fles: 250 gram

Eigenschappen

No properties available

Specificaties

No specifications available