Hot Exit 500 ML
Uw winkelwagen:
Totaal
BSI

Hot Exit 500 ML

€11,95
Levertijd: Voor 17.00 uur besteld, doorgaans de volgende dag in huis
Vragen? Bel ons! 0857-920171
Standaard € 6,95 verzendkosten
Veilig shoppen met Webshop Keurmerk
Op werkdagen voor 17.00 besteld, morgen in huis
Product informatie

BSI Hot Exit 500 ML

 

HOT EXIT® is een krachtig afweermiddel tegen honden en katten op basis van Chili peper. Het weert katten en honden af en voorkomt ongewenste bevuiling op de behandelde plaatsen. Door contact met het behandelde oppervlakte ontstaat een tijdelijke irritatie bij de huisdieren. Dit maakt dat ze deze plaatsen of paden zullen mijden; maar HOT EXIT is uiteindelijk onschadelijk voor dieren.

Toepassing:


Hot Exit wordt verneveld op alle horizontale en verticale oppervlakken waar honden en katten de tuin binnenkomen of overlast veroorzaken: langs omheiningen, afsluitingen, op en om brievenbussen, dorpels, paden en opritten, terrassen, muren, kooien, tuinafsluitingen in hout, beton, steen, kunstof en ook direct op de bodem, rond vijvers, langs tuin-en perceelgrenzen, rond tuinhuisjes en opbergplaatsen.(Niet op lichte kleur tegels of muren wegens licht rode kleur)


Gebruiksaanwijzing:

Draai de spraynozzle open en vernevel op de te behandelen oppervlakte. Bij veel wind enkel met de jetstraal toepassen om te voorkomen dat de nevel in het gezicht komt. Langdurig actief.

Buiten bereik van kinderen houden.

Inhoud: 500 ml, dit is voldoende voor 30 m2. 

Eigenschappen

No properties available

Specificaties

No specifications available