Bayer
Bayer Frap muizen granenmix 200g

0 sterren 0 beoordelingenBeoordeel dit product

€9,45
niet op voorraad
Levertijd: 2-5 werkdagen
Vragen? Bel ons! 0857-920171
Gratis verzending vanaf €50,-
Veilig shoppen met Webshop Keurmerk
Voor 17.00 uur besteld, morgen thuis
Bayer Frap muizen granenmix 200g
_x000D_

Frap Granenmix is bestemd voor de bestrijding van huismuizen in ruimten. Frap Granenmix is een kant-en-klaar lokaas dat uitsluitend binnenshuis mag worden toegepast.

_x000D_

Productkenmerken
-De gemengde granen verhogen de aantrekkingskracht
-Met 2 voerdoosjes
-In gesloten portieverpakkingen

_x000D_

Samenstelling
Synthetisch
Groep
Muizen
Inhoud 
lokmiddel op graanbasis
8 x 25 g
Werkzame stof
Werkzame stof: difethialon
Gehalte: 0,0025 % 

_x000D_

Toepassingsadvies
Probeer het zakje niet te openen - de knaagdieren eten hier doorheen. Plaats het lokaas in de hiervoor geschikte lokaasdoosjes. De lokaasdoosjes vervolgens uitzetten op plaatsen waar de muizen geregeld komen: in de nabijheid van hol ingangen, op looppaden (sporen!) en op plaatsen waar de dieren voedsel halen of knagen. Het middel dient gedurende een aantal dagen in voldoende mate te worden gegeten door de huismuizen.

_x000D_

Tip: Uitgezette voerdoosjes regelmatig controleren en aanvullen. Blijven voeren totdat er niet meer van gegeten wordt. 

_x000D_

Voorzorgsmaatregelen
Als 28 dagen na start van de behandeling de bestrijding van de muizen niet afdoende is dient een professionele plaagdierbestrijder ingeschakeld te worden. Neem voorzorgsmaatregelen om herbesmetting met huismuizen te voorkomen.

_x000D_

N.B. Indien in aangebouwde ruimten ook huismuizen aanwezig zijn, zullen de resultaten slechts blijvend zijn, wanneer ook daar een bestrijdingsactie wordt uitgevoerd.

_x000D_

Wanneer de bestrijdingsactiviteit is afgerond, de resten van het lokaas verzamelen en in plastic verpakt aanbieden bij het Klein Chemisch Afval (KCA) depot. Dode muizen (de eerste kunnen na ca. 3 dagen gevonden worden) eveneens verzamelen, zowel binnen als buitenshuis, en in plastic verpakt in het vuilnisvat deponeren, opdat huisdieren en andere dieren niet door het opeten van de kadavers worden vergiftigd. Katten tijdens een bestrijdingsactie extra goed voeren. Verder de nodige maatregelen (laten) treffen in het belang van de muiswering.

No specifications available

No reviews available

No pros available