Bayer Clear-up Onkruid concentraat 100ml
Uw winkelwagen:
Totaal
Bayer

Bayer Clear-up Onkruid concentraat 100ml

€10,45
Vragen? Bel ons! 0857-920171
Gratis verzending vanaf €50,-
Veilig shoppen met Webshop Keurmerk
Op werkdagen voor 19.00 besteld, morgen in huis
Product informatie

Bayer Clear-up Onkruid concentraat 100ml


Clear-up® 360 N is een niet-selectief systemisch herbicide voor de bestrijding van overblijvende grassen (als kweek), overblijvende tweezaadlobbige onkruiden en de meeste eenjarige onkruiden. Mossen worden niet bestreden. Het middel wordt door de bladeren opgenomen en naar de ondergrondse delen getransporteerd. Bij de bespuiting moet daarom een flink ontwikkelde onkruidbegroeiing van 10 a 15 cm hoogte aanwezig zijn. Het wordt na contact met de grond als regel snel geactiveerd en afgebroken.

Productkenmerken
-Doodt de hele onkruidplant
-Voordelig en effectief
-Extra geconcentreerd

Samenstelling
-Synthetisch
Groep
-Onkruid
Inhoud
-Werkzame stof: glyfosaat. Gehalte: 360 g/l. Aard van het preparaat: met water mengbaar concentraat. Verpakking: 100 - 250 - 500 - 750 ml.

Toepassingsadvies
Werk nauwkeurig, behandel alleen die planten die bestreden moeten worden en spuit zo mogelijk bij windstil weer of met afschermkap. Het werken met een fijne druppel wordt daarom ontraden.Na gebruik de spuitapparatuur goed reinigen.Clear-up® 360 N werkt alleen op aanwezige onkruiden.Vorstvrij bewaren.

Voorzorgsmaatregelen
Voor elke toepassing van Clear-up® 360 N dient men er op bedacht te zijn dat het middel niet selectief is en dus planten, struiken, bomen enz. die met het middel in contact komen rechtstreeks of na overwaaien, ernstig kan beschadigen of doden.

Eigenschappen

No properties available

Specificaties

No specifications available